Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Den Bosch

Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en is erg geschikt voor een leuk personeelsuitje. Bekend om haar rijke historische verleden, zoals de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. Het Den Bosch van nu is vooral bekend om haar gezelligheid met vele unieke winkels en uitmuntende horeca.

Teamuitje in Den Bosch

Deze prachtige stad zult u op een unieke manier leren kennen tijdens een bedrijfsuitje. Bekijk hieronder twee van de mogelijkheden in Den Bosch.

Den Bosch staat ook wel bekend om de musea en theaters zoals de 'Stedelijke Museum Den Bosch' of 'Theater aan de Parade'.  Den Bosch heeft zich kandidaat gesteld voor de Culturele Hoofdstad 2018. Daarom is een van de leukste uitjes in Den Bosch de Musical Experience; een musical workshop. Maak samen met uw collega's/vrienden een remake van Grease. Welk team maakt de beste remake. Wat u leert van de theaterdocent zijn uitgebreide danspassen en een zangworkshop. Na de Musical Workshop sluiten we de dag af met een driegangen diner.

Een andere toepasselijk uitje in Den Bosch is de workshop eigen biertje maken. Den Bosch staat bekend als een echte bierstad. Krijg een rondleiding in de brouwerij en maak zelf een biertje. Kiest u voor een fruitig biertje of toch een pittiger gemberbiertje; u mag het allemaal zelf bepalen. Sluit de gezellige dag af in een Tapas restaurant in het centrum van Den Bosch.

Wilt u toch iets anders? Bekijk hieronder de 63 andere bedrijfsuitjes in Den Bosch.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Den Bosch wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Noord-Brabant terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch!
Leer gedurende dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Den Bosch de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Den Bosch.
     resultaten per pagina