Teamuitje of personeelsuitje in Leerdam

Met een bevolking van 19.000 inwoners wordt Leerdam voor het eerst genoemd in 1143. De stad verkreeg haar stadsrechten in 1382 en herbergt sindsdien tal van historische gebouwen, waaronder de imposante Grote Kerk, het charmante Hofje van mevrouw Van Aerden en het sfeervolle Oude Raadhuis. Echter, Leerdam is niet alleen rijk aan geschiedenis; het staat ook bekend als een gezellige stad, beroemd om het glasblazen, en is absoluut een bezoek meer dan waard. Ontdek de charme van Leerdam en laat u betoveren door de kunst van het glasblazen in deze levendige en historische stad.

Een gezellig bedrijfsuitje in Leerdam

Ontdek hieronder onze zorgvuldig samengestelde teambuilding uitjes in Leerdam. Kies bijvoorbeeld voor een Walking Dinner, waarbij u langs drie verschillende restaurants komt en een lokale gids u tijdens een stadswandeling unieke verhalen over de stad vertelt.

Wij staan open voor uw ideeën en nemen deze graag mee in een passende (gratis) maatwerkofferte. Laat het gerust aan ons over om met een bijzonder voorstel te komen! Neem contact met ons op via e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte en ervaar een onvergetelijk teamuitje in Leerdam.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina