Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Haarlem

Haarlem ontstond als een nederzetting aan de oevers van de rivier het Spaarne en kreeg in 1245 stadsrechten van Graaf Willem II. De prachtige binnenstad van Haarlem is bezaaid met sfeervolle steegjes en eeuwenoude monumenten, allemaal op korte loopafstand van elkaar. Een ideale locatie voor uw bedrijfsuitje.

Een geslaagd teamuitje in Haarlem

Haarlem is al drie keer verkozen tot de beste winkelstad in Nederland, en wij zijn het daar van harte mee eens. Met een prachtig stadscentrum aan het water, een gevarieerd aanbod aan restaurants en gezellige eettentjes, levendige pleinen en terrassen, en niet te vergeten de betoverende Gouden Straatjes, is Haarlem een fantastische keuze voor uw bedrijfsuitje.

Hoe klinkt het om samen een spel te spelen waarbij jullie de mooiste plekken in Haarlem ontdekken, en ook nog eens genieten van de culinaire hoogtepunten in drie verschillende restaurants? Neem een kijkje bij ons Happen, stappen, mollen vangen arrangement!

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Haarlem! Wilt u een ander bedrijfsuitje in Haarlem beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina