Bedrijfsuitje of teamuitje in Lemmer

Lemmer staat bekend als een van de bekendste watersportplaatsen in Friesland, vanwege de schitterende ligging aan zowel het IJsselmeer als de Friese meren. De stad herbergt vele prachtige terrassen, die vooral in de zomermaanden druk worden bezocht door toeristen en mensen uit de omliggende plaatsen. Bovendien heeft Lemmer een ruime keuze aan uitstekende en gezellige restaurants.

Een geslaagd personeelsuitje in Lemmer

Een uitstekend teamuitje is bijvoorbeeld ons Walking Dinner! Hierbij geniet u in maar liefst drie verschillende restaurants en dankzij de gids ontdekt u de mooiste plekken van de stad. Gedurende alle eetmomenten heeft u volop de gelegenheid om samen als groep te genieten. Daarnast is de Outdoor Escaperoom ook een grote favoriet in Lemmer.

De onderstaande arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld, maar we staan altijd open voor uw eigen ideeën. Een belangrijk aspect van onze activiteiten is het op maat maken van arrangementen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw bedrijfsuitje perfect aansluit bij uw groep. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina