Bedrijfsuitje of teamuitje in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland, ooit een agrarische gemeente en nu een forensendorp, kende welvarende tijden in de achttiende en negentiende eeuw. Langs het water verrezen herenhuizen, en de haven bloeide op door handelsverkeer. In de negentiende en twintigste eeuw kreeg Oud-Beijerland ook industrie, met onder andere een suikerfabriek en een cementfabriek. Tegenwoordig heeft het dorp een regionale centrumfunctie. Gelegen aan het Spui en de Oude Maas, met een jachthaven, is het de perfecte plek voor uw bedrijfsuitje. Ontdek de mogelijkheden in Oud-Beijerland met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen.

Een uniek groepsuitje in Oud-Beijerland

Ontdek het plezier van een bedrijfsuitje in zo'n prachtige stad, bijvoorbeeld met onze Outdoor Escaperoom. Ga de uitdaging aan om de geheime route door Oud-Beijerland te vinden en sluit dit avontuur af in een sfeervol restaurant in het centrum, zorgvuldig geselecteerd voor uw gezelschap. Een ontspannen en genoeglijke afsluiting voor iedereen!

Wilt u liever een keuzeprogramma of wilt u bepaalde activiteiten combineren? Vraag ons gerust om een gratis maatwerkofferte! Wij nemen graag de volledige organisatie uit handen, zodat u kunt genieten van een zorgeloos en op maat gemaakt bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina