How to lose a Million Den Bosch

Een origineel bedrijfsuitje. Wees clever en geraffineerd! Verspeel pijlsnel een fortuin in de authentieke straatjes van het prachtige 's-Hertogenbosch!

Warm startpunt van uw personeelsuitje

U en de andere miljonairs-in-spe ontmoeten elkaar in een aangenaam restaurant in het centrum van de stad. Het onthaal is allerhartelijkst met een drankje naar keuze, onze spelcoach neemt het woord en legt kort en bondig de bedoeling van het stadsspel uit. 

Verrassende opdrachten ontvangen op mooie plekjes in de stad!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Volop uitkiezen uit de heerlijkste delicatessen

Wanneer de prijs voor het slimste team, de winnaars van deze City Outdoor Game, is uitgereikt neemt u plaats in een gezellig restaurant. Er wordt een driegangen-diner geserveerd. De spijskaart biedt een uitgebreide keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Aan het eind kijkt u terug op een ontzettend fijn teamuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie