Teamuitje of personeelsuitje in Groenlo

Bent u op zoek naar een gezellige stad met een rijke geschiedenis voor uw bedrijfsuitje? Groenlo is de perfecte bestemming! De stad bestaat al sinds het jaar 610, en de naam is afgeleid van "groen loo," wat staat voor een groen bos op hoger gelegen grond. In de 16e en 17e eeuw groeide Groenlo uit tot een welvarende stad met stadswallen en kanonnen, waarvan nog steeds sporen te vinden zijn. Tegenwoordig staat Groenlo bekend om zijn gezellige sfeer, diverse horecagelegenheden en tal van evenementen. Ontdek de charme van Groenlo tijdens uw bedrijfsuitje of groepsactiviteit!

Een geslaagd bedrijfsuitje in Groenlo

Op zoek naar een leuke actieve activiteit? Probeer dan onze Schilderen als Bob Ross Workshop, waarbij u de schilder in uzelf naar boven laat komen! Of geniet van een ontspannen wandeling langs drie prachtige restaurants tijdens het Walking Dinner. Tussendoor krijgt u ook nog een stadswandeling van een lokale gids die u de mooiste verhalen van gebouwen en plekken vertelt.

Bekijk hieronder een overzicht van de vele arrangementen die wij aanbieden, of vraag een gratis maatwerkofferte aan. We denken graag met u mee!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina