De mooiste uitjes in de meeste steden

Al meer dan 15 jaar organiseren we met veel plezier leuke en bijzondere bedrijfsuitjes. Dat doen we in de leukste steden van Nederland, België en Duitsland. Of u nu op zoek bent naar een actief personeelsuitje, een origineel bedrijfsuitje of een geslaagd teambuildingsuitje; bij ons bent u aan het goede adres! 

Wie zijn we?

We zijn een zelfstandig bedrijf (sinds 2005) met Noord-Holland als thuisbasis. Alle medewerkers van Stadsarrangement vormen samen een bruisend en ervaren team. Na al die jaren zitten we nog steeds vol met ideeën. Onze eigen accountmanagers bezoeken 'onze' steden zodat we up to date blijven en u de leukste uitjes aan kunnen bieden. Ook de eventmanagers die het uitje feitelijk voor u organiseren zijn bekend in deze steden.

Ons team

Ons team bestaat uit 12 betrokken collega's, die elke dag bezig zijn om voor u het arrangement of het bedrijfsuitje zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat doen we?

We organiseren aantrekkelijke bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen van 10-200 personen in de mooiste steden van Nederland. Om een interessant aanbod van bedrijfsuitjes te houden voegen we regelmatig arrangementen en steden toe. We testen deze arrangementen met alle plezier met ons eigen team. Al onze arrangementen worden georganiseerd in hartje stad en zijn zo samengesteld dat alle onderdelen van het bedrijfsuitje op loopafstand van elkaar zijn. Bekijk onze referenties.

Bedrijfsuitjes op maat

De arrangementen op onze site zijn bedoeld als voorbeeld. We passen dit graag aan de wensen van de klant aan. Zo voegen we vergaderingen in, veranderen we de tijdsindeling of voegen we heel nieuwe activiteiten toe. Ons enthousiaste team helpt u graag bij het aanpassen van uw groepsuitje aan uw wensen en budget. We zetten onze expertise graag in bij het organiseren van een arrangement dat helemaal aan uw wensen voldoet, en maken gratis offertes op maat.

Reserveringskosten

Wij brengen éénmalig een bedrag van € 15,- aan reserveringskosten (excl. btw) in rekening op uw factuur.

Vervoer en hotelovernachting

We nemen graag uw vervoer per touringcar en uw hotelovernachting op in het arrangement.

Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat u uw gereserveerde uitje toch plotseling moet annuleren. Met de annuleringsverzekering die u bij ons kunt afsluiten is dat geen enkel probleem. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Brochure

We brengen elk jaar een leuke brochure uit, waarin we onze nieuwe arrangementen extra belichten. We hebben een papieren versie en een online versie voor u. Vraag vrijblijvend onze brochure aan! U hoeft alleen een mailtje te sturen aan info@stadsarrangement.nl

Nieuwsbrief

Regelmatig sturen we per email onze nieuwsbrief uit met daarin acties en het laatste nieuws over onze arrangementen. Als u ook onze nieuwsbrief wenst te ontvangen stuur dan een email met als onderwerp "Nieuwsbrief" naar info@stadsarrangement.nl.

Contact

Onze medewerkers informeren u graag over al onze bedrijfsuitjes en de mogelijkheden in de verschillende steden. Klik hier voor onze contactgegevens.