Te land, ter zee en in de lucht Den Bosch

Beleef Den Bosch zoals u de stad nog niet eerder zag; te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met Bossche Bol
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Den Bosch. Hier wordt u gastvrij ontvangen met koffie en een echte Bossche Bol.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan...stijgt uw uitje naar grote hoogte. De Sint-Janskathedraal is met haar 73 meter, een van de hogere torens van Nederland. De kathedraal wordt gezien als het hoogtepunt van de Brabantse gotiek. Vanaf de Sint-Janskathedraal heeft u een prachtig uitzicht over de Den Bosch en haar historische centrum. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de kathedraal uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Bossche gids neemt u niet alleen mee langs de beroemdste plekken van Den Bosch, zoals de Parade, de Grote Markt en natuurlijk de Binnendieze. Ook voert de wandeling langs onontdekte stukjes stad. Verbaas u over de prachtige binnenstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum over de Binnendieze van Den Bosch in een open boot. U ziet de stad vanuit een geheel ander perspectief. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 30 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 76 € 82,84
15 - 30 € 74 € 80,66
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Toren Sint-Janskathedraal
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht over de Binnendieze
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober. Buiten deze maanden is het arrangement wel mogelijk zonder de vaartocht.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie