Uw teamuitje in Deventer

Wat heeft Deventer uw groep te bieden? Een prachtige historische stad aan het water, met de bekende mooie skyline bijvoorbeeld. En een gezellige binnenstad, rond de schitterende Waag aan de Brink. Maar dé must-see in Deventer is het Bergkwartier; smalle klinkerstraatjes, prachtige panden, bijzondere gevels; deze wijk geeft u het Italiaanse vakantiegevoel. Des te leuker om hier bijvoorbeeld één van onze citygames te doen met uw groep! 

Beleef hier een uniek personeelsuitje

Als u optimaal wilt genieten van de leuke restaurantjes die we voor u hebben uitgezocht, dan eet u toch gewoon in drie restaurants? We hebben verschillende mogelijkheden voor zo'n walking dinner. Los bijvoorbeeld een moord op tussen de gangen door! Natuurlijk bent u tijdens de eetmomenten als groep onder elkaar zodat u gezellig kunt bijpraten of napraten over de belevenissen tijdens uw bedrijfsuitje.

Bekijk hieronder de diverse bedrijfsuitjes! Wilt u het liever nét iets anders? Of heeft u zo'n beetje alles al gedaan met uw groep? Vraagt u een gratis maatwerkofferte aan!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina