Ontdek Deventer met een uniek teamuitje

Ontdek de charme van Deventer tijdens uw volgende teamuitje! Deze historische stad aan het water biedt meer dan alleen een prachtige skyline en een gezellige binnenstad rond de indrukwekkende Waag aan de Brink. Het absolute hoogtepunt? Het Bergkwartier. Smalle klinkerstraatjes, adembenemende panden, en unieke gevels geven deze wijk het onmiskenbare gevoel van een Italiaanse vakantie. Maak uw ervaring compleet met een van onze citygames voor uw groep!

Een uniek personeelsuitje beleven

Optimaal genieten van de culinaire hoogstandjes die Deventer te bieden heeft? Waarom niet dineren in drie verschillende restaurants tijdens ons walking dinner arrangement? Voeg een extra dosis spanning toe aan uw avond door bijvoorbeeld een moord op te lossen tussen de gangen door! Tijdens de eetmomenten heeft uw groep alle gelegenheid om gezellig bij te praten of na te praten over de avonturen tijdens uw bedrijfsuitje.

Is uw groep op zoek naar iets net even anders? Of heeft u al bijna alles gedaan? Geen zorgen, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en vraag een gratis maatwerkofferte aan! Maak van uw teamuitje in Deventer een onvergetelijke ervaring.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina