Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amsterdam

Op zoek naar de ideale stad voor uw bedrijfsuitje? Amsterdam staat met stip bovenaan! Geen stad is zo veelzijdig als onze bruisende hoofdstad.

Origineel bedrijfsuitje Amsterdam

Het is niet altijd eenvoudig om iets unieks te bedenken voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Amsterdam biedt echter een schat aan mogelijkheden! Als u Amsterdam op een bijzondere manier wilt verkennen, kies dan bijvoorbeeld voor het verrassende 'Te land, ter zee en in de lucht' arrangement!

Een vaartocht door de schilderachtige Amsterdamse grachten mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. U vaart onder andere over de Herengracht en de Brouwersgracht, langs iconische plekken als het Anne Frank Huis en het luxueuze De L'Europe Amsterdam hotel. Onderweg bewondert u de unieke gevels van de diverse grachtenpanden, met als hoogtepunt de statige panden in de Gouden Bocht. U maakt zelfs een uitstapje over het IJ, waar u het imposante Scheepsvaartmuseum en het moderne Eye Filmtheater kunt bewonderen.

Een arrangement waarbij u op een gezellige manier dineert in maar liefst drie verschillende restaurants, afgewisseld met een mooie wandeling én een ontspannen rondvaart, is ons befaamde arrangement: Happen Stappen Varen Amsterdam Dit is al jaren een van onze meest gevraagde 'klassiekers' in Amsterdam.

TIP: Als u zelf een uniek uitje wilt samenstellen, kan dat ook bij ons! Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Amsterdam!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina