Teamuitje of personeelsuitje in Hoogeveen

Sinds de 21e eeuw mag Hoogeveen zich de trotse eigenaar noemen van het langste waterkunstwerk van Europa. Op de locatie van het vroegere gedempte kanaal, gelegen midden in de Hoofdstraat, schittert de Cascade. Een indrukwekkend waterbassin van 250 meter met een rustig stromende waterloop. Dit kunstwerk trekt niet alleen veel bekijks, maar 's avonds komt het echt tot leven met prachtige verlichting en sierlijke waterfonteinen. Of het nu overdag is of in de avond, Hoogeveen is een uitnodigende en sfeervolle stad om te verkennen tijdens uw teambuilding uitje.

Een gezellig bedrijfsuitje in Hoogeveen

Ontdek meer dan 70 uitjes die speciaal voor u klaarstaan in Hoogeveen! Neem deel aan de Outdoor Escaperoom voor een vermakelijke uitdaging, of verken de stad en haar omgeving op een ontspannen tour met een E-Chopper. Wat uw voorkeur ook is, er is voor elk wat wils in Hoogeveen!

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Hoogeveen! Een ander teambuilding uitje in Hoogeveen beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina