Bedrijfsuitje of teamuitje in Dokkum

Dokkum staat bekend om Sonnema Beerenburg, de Admiraliteitsdagen, het keerpunt van de Elfstedentocht en de heilige Bonifatius. Door de stempelpost in het oude centrum van de stad, is Dokkum een van de meest pittoreske plekken langs de Elfstedentocht. Zelfs buiten de Elfstedentocht om is een bezoek aan Dokkum zeer de moeite waard. De stad is gebouwd op een terp, waardoor het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. De historische binnenstad ademt het roemrijke verleden uit, maar heeft tegelijkertijd een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Een gezellig personeelsuitje in Dokkum

Een uitstekend teamuitje is bijvoorbeeld ons Walking Dinner! Hierbij geniet u in maar liefst drie verschillende restaurants en dankzij de gids ontdekt u de mooiste plekken van de stad. Gedurende alle eetmomenten heeft u volop de gelegenheid om samen als groep te genieten. Ook kunt u in Dokkum al onze citygames en andere teamuitjes doen met uw groep.

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Dokkum! Een ander bedrijfsuitje in Dokkum beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina