Teamuitje of bedrijfsuitje in Geldermalsen

Ontdek het historische Geldermalsen, dat al sinds 850 bestaat en nu ongeveer 11.000 inwoners telt. In het centrum van Geldermalsen vindt u de Suitbertuskerk uit de 15e eeuw. Even buiten het dorp werd in 1772 De Watermolen gebouwd, gevolgd door een korenmolen in 1848. Geldermalsen heeft een klein historisch centrum met veel gezellige restaurantjes, de juiste plek voor uw bedrijfsuitje.

Een geslaagd personeelsuitje in Geldermalsen

Eén van onze meest geliefde bedrijfsuitjes is het Outdoor Escaperoom arrangement. Tijdens dit avontuur gaat u in teams de stad in en probeert u met behulp van een fotoblad en diverse opdrachten uit de stad te ontsnappen! Na deze actieve belevenis sluit u de dag af met een heerlijk driegangen diner, waarbij u kunt ontspannen en napraten over hoe geweldig de dag was.

Hieronder treft u bijna alle arrangementen en teambuilding uitjes die we in Geldermalsen aanbieden. Liever iets anders? Neem contact met ons op voor een gratis maatwerkofferte! Wij staan klaar om uw ideeën om te zetten in een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina