Teamuitje in lichtstad Eindhoven

Eindhoven staat bekend om de Design Week, de High Tech Campus, het unieke 'Glow', en natuurlijk Philips. Maar daarnaast is Eindhoven ook trots eigenaar van de langste horecastraat van Nederland. Ervaar de bruisende energie van deze stad, waar innovatie en gezelligheid hand in hand gaan.

Een gezellig bedrijfsuitje in bourgondisch Brabant

In zo'n gezellige Brabantse stad is het wel heel toepasselijk om ons Kroegsport arrangement te doen als bedrijfsuitje. Of ziet u liever iets meer van de stad? Dan kunt u kiezen voor het personeelsuitje met onze leuke citygame 'How to lose a million'. Hoe moeilijk kan het zijn om een miljoen kwijt te raken? Uiteraard kiezen we persoonlijk de leukste restaurants voor u uit en zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt. Iedereen kan ontspannen genieten tijdens onze bedrijfsuitjes.

Hieronder treft u bijna alle arrangementen en teambuilding uitjes die we in Eindhoven aanbieden. Liever iets anders? Neem contact met ons op voor een gratis maatwerkofferte! Wij staan klaar om uw ideeën om te zetten in een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina