Teamuitje in Alphen aan den Rijn

Op de plek waar nu Alphen aan den Rijn staat, stond al in het jaar 40 na Chr. een Romeins fort aan de Rijn. De stad telt 74.000 inwoners en is beslist een bezoek waard. Hier een bedrijfsuitje laten organiseren levert een onvergetelijk evenement op. Ontdek de rijke geschiedenis van Alphen aan den Rijn en geniet van een bedrijfsuitje dat perfect aansluit bij de charme van deze stad.

Een uniek bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Er even lekker uit zijn en ontspannen een aantal restaurants bezoeken terwijl u een spannende citygame doet? Of misschien een tochtje op een Segway? We hebben veel leuke arrangementen voor u in Alphen aan den Rijn. Een populair uitje is bijvoorbeeld onze Outdoor Escaperoom. Geniet van een combinatie van culinaire ontdekkingen en spannende activiteiten in het prachtige Alphen aan den Rijn.

We bieden gratis maatwerkoffertes aan. Laat ons weten welke specifieke aanpassingen of ideeën u in gedachten heeft, zodat we een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje voor u kunnen organiseren. Neem gerust contact met ons op.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina