Virtual Reality: Ontmantel de bom in Den Bosch

Maak kennis met de virtuele wereld tijdens en ontmantel een bom tijdens dit leuke teambuilding uitje in Den Bosch. 

Ontvangst
U wordt in het centrum van Den Bosch ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met de instructeur van de spannende Virtual Reality Game en wordt uw gezelschap ingedeeld in groepjes van vier personen.

Explosieve teambuilding...
Bij elk viertal heeft één persoon een VR bril op. Hij/zij zit in een virtuele wereld en ziet een complexe bom die uitgerust is met een klok terwijl de seconden wegtikken. De andere drie spelers proberen er door vragen te stellen achter te komen om welke bom het gaat. Als dit duidelijk is geworden, geven deze drie spelers instructies aan de persoon in de virtuele wereld om de bom te ontmantelen. Met welke draden, hendels en knoppen moet iets gebeuren en met welke vooral niet? Elk misverstand kan betekenen dat de bom ontploft…
Lukt het uw team om de bom binnen vijf minuten te ontmantelen? Er zijn veel verschillende bommen, zodat er voor iedereen een nieuwe situatie is. Iedereen assisteert bij het ontmantelen van de bommen, en iedereen ontmantelt zelf meerdere bommen. Welk team bestaat uit de echte experts en zorgt ervoor dat er geen bommen ontploffen?

Ontspannen driegangen keuzediner
Na het ontmantelen van de bommen is het tijd om met z'n allen ontspannen te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Den Bosch. Uiteraard wordt hierbij ingespeeld op eventuele dieetwensen.

Gaat u deze explosieve uitdaging aan?

Groepsgrootte
15 - 130 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 87 € 100,05
41 - 70 € 82 € 94,30
71 - 100 € 80 € 92
101 - 130 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Begeleiding door professionele instructeurs
- Virtual Reality Game "Ontmantel de bom" van 1,5 uur
- Spelmaterialen
- Zaalhuur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie