Personeelsuitje in Heusden

Heusden telt ongeveer 1500 inwoners en is een oude vestingstad. De stad wordt ook wel Galeriestad genoemd en is de laatste 20 jaar grotendeels gerestaureerd in de oude stijl. Heusden zelf wordt voor het eerst genoemd in 722. Kasteel Heusden dateert uit de 12e eeuw. Het Heusden van nu heeft nog steeds het middeleeuwse stratenpatroon en is een gezellige stad met veel historie. Ervaar de charme van Heusden, waar het verleden nog steeds voelbaar is in het heden.

Een geslaagd teamuitje in Heusden

Laat uw groep een echte teambuildingactiviteit ervaren door gezamenlijk de ontvoerde directeur te bevrijden met het spannende belevingsspel 'Help, de directeur is ontvoerd!' waarbij verschillende opdrachten moeten worden voltooid. Of maak kennis met virtual reality: ontmantel de bom in een virtuele wereld! Ontdek samen de uitdagingen en spanning van deze unieke activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een hechte teamervaring.

Hieronder treft u bijna alle arrangementen en teambuilding uitjes die we in Heusden aanbieden. Bijna... omdat maatwerk een essentieel onderdeel is van ons aanbod. Of u nu al precies weet wat uw groep leuk vindt of nog geen idee heeft, wij staan voor u klaar!

Onze creativiteit kent geen grenzen en we stellen graag maatwerkarrangementen samen, zodat uw personeelsuitje perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Laat ons uw ideeën omzetten in een onvergetelijke ervaring. Stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina