Borrelboot Quiznight Den Bosch


Zorgeloos borrelen op het water, fanatiek quizzen én lekker met z'n allen uit eten: dit bedrijfsuitje in Den Bosch valt zeker in de smaak bij uw team! 

  • Borrelboot: rondvaart door Den Bosch op privéborrelboot met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een borrelboot in Den Bosch

In de middag komt u samen in Den Bosch en stapt u aan boord van een rondvaartboot. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Den Bosch

Uw rondvaart begint op de rivier de Dommel. Zodra u aan boord gaat komt u direct in een heel andere sfeer. U vaart langs de historische Smalle haven met de mooie grachtenpanden, en langs de citadel (fort op een stervormig schiereiland) Met een glas in uw hand geniet u van de omgeving. Bijvoorbeeld van de designvilla's die aan het water gebouwd zijn. Hierna vaart u zó de natuur in. Hier ervaart u rust, ruimte en groen. Proost!   

Quiznight

Na de vaartocht begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Bundel uw krachten en probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Den Bosch. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Den Bosch samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Het hele jaar mogelijk!

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. Op het schip kunt u buiten of binnen zitten. Er is een toilet aan boord en de boot is rolstoelvriendelijk (geen elektrische rolstoelen) In de zomer geniet u van de koelte op het water. In de winter bekijkt u de stad en natuur vanuit een comfortabel verwarmde boot.  

Maak uw collega's blij met dit afwisselende personeelsuitje in Den Bosch! 

Groepsgrootte
20 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 40 € 99 € 107,91
40 - 80 € 94 € 102,46
Inclusief
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur (hele jaar mogelijk)
· Aan boord 2 bier/wijn/fris en
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzemenu

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie