Bedrijfsuitje of teamuitje in Veenendaal

Veenendaal werd voor het eerst genoemd rond 1543 en ontstond als een veenkolonie, waar turf als brandstof werd gewonnen. In 1566 werd de eerste kerk gebouwd. Veenendaal bevond zich destijds op de grens van twee provincies. Momenteel behoort de stad tot de provincie Utrecht en telt 69.000 inwoners. De geschiedenis van Veenendaal weerspiegelt zich in zijn oorsprong als veenkolonie, en vandaag de dag is het een levendige stad in de provincie Utrecht.

Een geslaagd personeelsuitje in Veenendaal

Hieronder presenteren wij u met zorg samengestelde arrangementen. Een van onze suggesties is het Walking Dinner, waarbij u langs drie verschillende restaurants komt en een lokale gids tijdens een stadswandeling unieke verhalen over de stad met u deelt. Ontdek Veenendaal op een bijzondere manier met onze zorgvuldig uitgekozen arrangementen.

Wij staan open voor uw ideeën en nemen deze graag mee in een passende (gratis) maatwerkofferte. Laat het gerust aan ons over om met een bijzonder voorstel te komen! Neem contact met ons op via e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte en ervaar een onvergetelijk teamuitje in Veenendaal.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina