Personeelsuitje of teamuitje in Rhenen

Rhenen beschikt over een centrum met een historisch karakter dat na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan. Vanwege de verwoestingen moest de binnenstad opnieuw worden opgebouwd, waarbij je op verschillende plekken overblijfselen van de oude stadsmuur tegenkomt. Gelegen aan de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug, wordt Rhenen omgeven door diverse natuurgebieden, waardoor het de ideale locatie is voor een gezellig uitje. Ervaar de charme van Rhenen, zowel historisch als te midden van de natuur.

Een geslaagd bedrijfsuitje op maat in Rhenen

Hieronder bieden we u een overzicht van onze - met zorg samengestelde - arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Walking Dinner, waarbij u drie verschillende restaurants passeert en een lokale gids u tijdens een stadswandeling unieke verhalen over de stad vertelt. Kies voor een onvergetelijke ervaring met onze zorgvuldig uitgekozen arrangementen.

Wij staan open voor uw ideeën en nemen deze graag mee in een passende (gratis) maatwerkofferte. Laat het gerust aan ons over om met een bijzonder voorstel te komen! Neem contact met ons op via e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte en ervaar een onvergetelijk teamuitje in Rhenen.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina