Ontdek Hengelo met een uniek teamuitje

Hengelo, ooit bekend als 'metaalstad' vanwege zijn rijke industriële geschiedenis, biedt een unieke achtergrond voor uw teamuitje. Deze stad, die in de negentiende eeuw begon te groeien na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog, heeft zich ontwikkeld tot een bruisende locatie met een verhaal.

Een uniek personeelsuitje beleven

Geniet van onze zorgvuldig geselecteerde restaurants in Hengelo, zodat u optimaal kunt ontspannen tijdens uw personeelsuitje. Voor de liefhebbers van culinaire ontdekkingen is ons Walking Dinner arrangement ideaal, waarbij u dineert in drie verschillende restaurants. Voeg wat spanning toe aan uw avond met een spel zoals het Whatsapp Moordspel, waar teams snel een moord moeten oplossen tussen de eetmomenten door!

Bekijk hieronder onze diverse bedrijfsuitjes en ontdek waarom Hengelo de perfecte setting is voor uw team. Als u op zoek bent naar iets unieks of als u al veel heeft gedaan met uw groep, vraag dan gerust een gratis maatwerkofferte aan. Laat ons uw teamuitje in Hengelo omvormen tot een onvergetelijke ervaring!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina