Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn


Maak (nader) kennis met deze havenstad tijdens uw bedrijfsuitje! Kies één van de vele arrangementen in Hoorn of vraag een gratis maatwerkofferte aan!

Bedrijfsuitje in Hoorn 

Veel vrolijke watersporters, mooie havens, een historische binnenstad, Hoorn heeft het allemaal. De bruine vloot zorgt voor mooie zeiltochten en in augustus is het tijd voor de beroemde en beruchte West-Friese kermis, die wordt afgesloten met Lappendag. Daarnaast zijn er nog de harddraverij, de kaasmarkten, de Hoornse stadsfeesten en de grootschalige themamarkten. Hoorn is een bruisende stad. Voel de gastvrijheid, geniet van de stad en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje.

Een geslaagd personeelsuitje

Eén van de leukste bedrijfsuitjes in Hoorn is het Walking Dinner. Geniet van een diner bij maar liefst drie verschillende restaurants, loop langs het enige echte 'Kleine café aan de haven' en geniet van de sappige anekdotes van onze gids. 

Bekijk hieronder ons complete aanbod. Wilt u liever een andere combinatie of wilt u wat vrije tijd inplannen tijdens uw groepsuitje? Vraag ons naar de mogelijkheden om het uitje zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina