Bedrijfsuitje of teamuitje in Den Burg

Den Burg is een prachtig dorp op het eiland Texel met ongeveer 7000 inwoners. De geschiedenis van Den Burg gaat in ieder geval terug naar het jaar 600. Uit opgravingen komt naar voren dat er een Friese burcht heeft gelegen. Of de naam van het dorp daaruit afgeleid is, is onbekend.

Een gezellig personeelsuitje in het Texelse Den Burg

De overtocht met de boot heeft al iets feestelijks en het bezoek aan het eiland met al zijn mogelijkheden geeft echt een vakantiegevoel. Den Burg is een gezellig dorp met leuke straatjes, tal van gezellige winkeltjes en volop terrasjes. Een prachtige plek om een bedrijfsuitje of personeelsuitje te organiseren! Wat denkt u bijvoorbeeld van een activiteit onder water? Onze duikworkshop is toegankelijk voor jong en oud, of u nu sportief bent of niet. Deze wordt uiteraard gegeven door gekwalificeerde instructeurs.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Holland quiz? Een zeer amusant teamuitje in Den Burg. In deze leuke quiz bestrijden twee collegiale kampen elkaar. Net zo enerverend als Ik Hou Van Holland!

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Den Burg! Wilt u een ander bedrijfsuitje in Den Burg beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina