Personeelsuitje of bedrijfsuitje in Vianen

Vianen werd oorspronkelijk aangelegd als vestingstad en beschikt over diverse verdedigingswerken, zoals de stadsmuren en de Lekpoort. Deze verdedigingswerken dienden om druk uit te oefenen op de bisschop van Utrecht, waardoor Vianen een concurrentiepositie verwierf ten opzichte van Utrecht. De historische bouw van de stad blijft zichtbaar in de vorm van diverse monumenten, waardoor Vianen de perfecte omgeving is voor jouw uitje. Ervaar de charme van deze stad en ontdek haar rijke geschiedenis door de aanwezige historische monumenten.

Een uniek teamuitje op maat in Vianen

Hieronder bieden we u een overzicht van onze - met zorg samengestelde - arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Walking Dinner, waarbij u drie verschillende restaurants passeert en een lokale gids u tijdens een stadswandeling unieke verhalen over de stad vertelt. Kies voor een onvergetelijke ervaring met onze zorgvuldig uitgekozen arrangementen.

Wij staan open voor uw ideeën en nemen deze graag mee in een passende (gratis) maatwerkofferte. Laat het gerust aan ons over om met een bijzonder voorstel te komen! Neem contact met ons op via e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte en ervaar een onvergetelijk teamuitje in Vianen.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina