Happen Stappen Varen Den Bosch

Een populair bedrijfsuitje in Den Bosch: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Den Bosch
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw teamuitje 

In één van de gezellige restaurants in de Bossche binnenstad begint uw uitje. U geniet hier samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). U kiest hier een lekker drankje bij. 

Rondvaart in Den Bosch

Hierna gaat u samen varen. Den Bosch heeft één van de meest originele rondvaarten van Nederland. U vaart namelijk deels ónder de huizen door! Een heel bijzondere ervaring. U passeert meerdere van deze onderdoorgangen. Als u een stukje verder bent is het alsof u een kathedraal binnenvaart, compleet met spitse bogen. Verbaas u over het contrast tussen de drukke stad en de stilte op het water. Als u op de rivier de Dommel komt is het ineens een heel andere rondvaart; geen smalle gracht maar en brede rivier, en een weids uitzicht. Bij binnenkomst in de stad vaart u wederom onder de huizen door, maar omdat u echt een rondje vaart ziet u niet tweemaal hetzelfde. Een unieke en afwisselende rondvaart!

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel voor het hoofdgerecht. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Bovendien is nog eens een drankje inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Den Bosch

Samen met de gids loopt u een speciaal uitgestippelde route door het historisch hart van Den Bosch. Tijdens deze wandeling komt een aantal highlights aan bod. In Den Bosch kun je niet om de imposante kathedraal St. Jan heen. Maar Den Bosch heeft meer te bieden; de gezellige Grote Markt met de vele restaurants en het bijzondere stadhuis bijvoorbeeld. Maar er is ook aandacht voor veel mooie straatjes en onontdekte steegjes waar u leuke verhalen over hoort over zowel heden als verleden. De stadswandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook in het derde restaurant heeft men een gezellige plek voor u vrijgehouden. Hier kunt u nog eens napraten over deze leuke avond. Ondertussen geniet u van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Den Bosch werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.


Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De (fluister)boten zijn altijd open in het centrum van Den Bosch. Uw schipper is tegelijk gids. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u ons walking dinner reserveren.

Reviews Happen, stappen, varen Den Bosch

Mevrouw K. Hoenders: "Het was super geregeld. Alles stond heel duidelijk beschreven. Bij de restaurants liep alles ook helemaal naar wens. Alles was dichtbij elkaar, dus we hoefden niet te zoeken naar de volgende locatie."
Delaware: "Echt super leuke dag geweest."
Hazon Products: "Het was een erg leuke en gezellige dag, de restaurants waren goed en de rondvaart was leuk."
Ciber: "Erg leuk, enthousiaste mensen, eetlocaties erg gezellig en sfeervol."
Mevrouw H. de Goede: "Het was echt super geregeld. Alles stond heel duidelijk beschreven. Bij de restaurants liep alles ook helemaal naar wens. Alles was dichtbij elkaar, dus we hoefden niet te zoeken naar de volgende locatie."
Van Uden Bouwservice B.V.: "Goed, prima contact en alles was goed geregeld. Contact met jullie: Niks op aan te merken." 
Mevrouw Rengers:
 (vaartocht op maat) "Wat hebben we een leuke avond gehad 10 november. Eten was super goed en de bediening ook.alles liep op schema.  Het enige wat we minder vonden was de boottocht. Het was erg donker (dit hadden we zelf ook kunnen weten) Verder was het echt super geregeld." 
Post Advocaten: "Erg leuk arrangement, van alles wat. E-mailcontact, snelheid handelen en klantvriendelijkheid van tevoren was prima.Het eten was drie keer heerlijk, het varen en de stadwandeling was ook leuk, relaxed en interessant/informatief!"
Anita (bedrijf uit Eindhoven): "Inhoudelijk een prima programma vooral om buitenlanders in korte tijd iets van Den Bosch te laten zien, met diverse elementen, varen, wandelen met stadsgids en een hapje eten bij diverse restaurants. Antwoord kwam altijd snel, er werd ook geprobeerd om te kijken of een ander tijdstip van aanvang mogelijk was."

Verras uw collega's met dit gezellige teamuitje in Den Bosch!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (50 minuten) door Den Bosch
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
20.40 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie