Bedrijfsuitje of groepsuitje in Rotterdam

Rotterdam, de stad die bruist van energie! Geen enkele stad in Nederland is zo veelzijdig als deze havenstad. Ervaar het beste van Rotterdam met een gevarieerd bedrijfsuitje, zoals ons populaire arrangement Happen, Stappen en Varen. Dit programma biedt een perfecte mix van gezelligheid, stadsverkenning en culinaire ontdekkingen. Bij elk van de drie restaurants waar u dineert, krijgt u de gelegenheid om bij te praten en te genieten van de sfeer van de stad. De populariteit van dit arrangement spreekt voor zich! Ontdek Rotterdam op zijn best met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen.

Een veelzijdig personeelsuitje in Rotterdam

Rotterdam is de stad bij uitstek om per fiets te verkennen. Fiets bijvoorbeeld over de Erasmusbrug naar de Kop van Zuid, en vervolg uw route over de brug naar het prachtig gerenoveerde schiereiland Katendrecht. Ook het Park aan de Maas en de Kralingseplas behoren tot de mogelijkheden. Een fietstocht is een afwisselend en energiek onderdeel van uw teamuitje! Wij hebben de leukste restaurantjes al voor u uitgezocht, dus u hoeft alleen nog maar samen met uw groep ontspannen te genieten! Ontdek Rotterdam op een actieve en gezellige manier met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen.

Vraagt u vooral naar onze mogelijkheden om het uitje perfect aan uw wensen aan te passen. Wilt u de dag bijvoorbeeld afsluiten met een barbecue op een boot? Zonsondergang, de koelte van het water, een glas in uw hand... dit zijn de momenten die u niet snel vergeet. Vraagt u gerust een gratis maatwerkofferte aan voor uw groep! Hieronder vindt u een overzicht van onze bedrijfsuitjes in Rotterdam.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina