Voor elke reservering wordt een boom gepland.

Bomen zijn extreem belangrijk voor het leven op aarde en vanuit Stadsarrangement dragen we dan ook graag een steentje bij aan het vergroenen van onze planeet. Vandaar dat wij partner zijn van Trees for all. Trees for all is een Nederlandse stichting die al meer dan 22 jaar bomen plant in Nederland en het buitenland. Inmiddels hebben ze meer dan 42 verschillende bossen gerealiseerd en hebben ze meer dan 6 miljoen bomen en struiken gepland.

Bosprojecten

De helft van alle bomen wordt in Nederland gepland, de andere helft in landen als Oeganda, Ghana, Bolvia, Madagaskar, Vietnam en Costa Rica. Trees for all heeft ook het CBF-keurmerk, wat inhoudt dat de stichting aan strenge kwaliteitseisen moet voldoen en dat een donatie ook direct bijdraagt aan een betere wereld.

Wij planten een boom voor elke boeking

Elk jaar weten duizenden groepen ons te vinden voor het verzorgen van een bedrijfsuitje of bedrijfsuitstap. Voor elke reservering wordt er een boom gepland. Hoe meer reserveringen we krijgen, hoe meer bomen we kunnen sponsoren. Zo draagt u als klant direct bij aan een mooiere wereld.

Meer informatie over dit mooie initiatief vindt u via www.treesforall.nl