Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Zeist

Het Utrechtse Zeist staat bekend als de slotstad, vernoemd naar kasteel Slot Zeist. Met 67.000 inwoners en een eerste vermelding in 838, kreeg de stad in 1686 een nieuwe impuls met de bouw van Slot Zeist. Sinds de 19e eeuw werd Zeist een geliefde woonplek voor welgestelden. Vandaag de dag biedt Zeist een scala aan gezellige restaurants, en de historie is goed bewaard gebleven met talrijke monumenten in de stad. Ervaar de charme van Zeist, waar het heden en verleden harmonieus samenkomen.

Een uniek teamuitje op maat in Zeist

Een van de leukste bedrijfsuitjes in Zeist is het Whatsapp moordspel. Daarnast is Help de directeur is ontvoerd ook een grote favoriet in Zeist.

Hieronder treft u bijna alle arrangementen en teambuilding uitjes die we in Zeist aanbieden. Bijna... omdat maatwerk een essentieel onderdeel is van ons aanbod. Of u nu al precies weet wat uw groep leuk vindt of nog geen idee heeft, wij staan voor u klaar!

Onze creativiteit kent geen grenzen en we stellen graag maatwerkarrangementen samen, zodat uw personeelsuitje perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Laat ons uw ideeën omzetten in een onvergetelijke ervaring. Stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende maatwerkofferte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina