Veelgestelde vragen

Kan ik uitjes combineren?

U kunt heel gemakkelijk arrangementen met elkaar combineren. Omdat wij ook bedrijfsuitjes op maat aanbieden is dit voor ons geen probleem om te realiseren. U geeft uw wensen aan en wij gaan aan de slag om uw wensen om te zetten in een daadwerkelijk bedrijfsuitje.

Kan ik als particulier ook een uitje bij jullie boeken?

Natuurlijk kunt u ook als particulier bij ons terecht. Wij hebben vele klanten die bij ons in het verleden familiedagen of vrijgezellenfeestjes hebben geboekt. Veel van de klanten boeken vaker bij ons wat inhoudt dat deze zeer tevreden zijn.

Wat is een leuk arrangement voor mijn groep?

Dit is afhankelijk van de personen die de groep bevat. Wij hebben diverse actieve uitjes in ons assortiment, maar ook zeer leerzame workshops. Daarom hebben wij een uitjes-top-10 samengesteld, waar u de meest geboekte en populaire personeelsuitjes van dit moment vindt. Wanneer u contact met onze event managers opneemt helpen zij u graag verder bij het zoeken naar een geschikt arrangement.

Wat is het minimum aantal deelnemers?

Het minimum aantal deelnemers voor onze uitjes is 6 personen. Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van het type activiteit. Meer informatie hierover vindt u bij het desbetreffende bedrijfsuitje.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij de bevestiging ontvangt u een factuur met het totaalbedrag. De betaling van het geboekte groepsuitje dient voor de desbetreffende datum te zijn voldaan. Indien gewenst kunt u ook een betalingsregeling met ons afspreken.

Kunnen we ook alleen een activiteit doen zonder eten en drinken?

Bij onze activiteiten zijn standaard eten en drinken inbegrepen. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers om te vragen naar eventuele andere mogelijkheden.

Stel dat het gereserveerde arrangement niet door kan gaan door onvoorziene redenen?

Wanneer u bij de boeking heeft gekozen voor onze annuleringsverzekering, dan kunt u deze kosteloos annuleren. Mocht u niet hebben gekozen voor een annuleringsverzekering en toch het teamuitje af willen zeggen, dan worden hier vooraf vastgestelde kosten voor in rekening gebracht. Voor meer informatie over deze annuleringsverzekering of de kosten bij annulering zonder verzekering kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Werken jullie met een annuleringsverzekering?

Wij hebben een speciale annuleringsverzekering die u af kunt sluiten bij het boeken van het teamuitje. Met deze annuleringsverzekering kunt u bij onvoorziene omstandigheden kosteloos uw geboekte uitje annuleren. Vraag onze medewerkers naar meer informatie over deze mogelijkheid.

Krijg ik korting als ik met een grote groep kom?

Wij hanteren bij verschillende uitjes andere prijzen bij grote groepen dan bij kleine groepen. Wilt u weten wat dit precies inhoudt voor de prijs, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen, waarna wij een uitgebreide offerte op maat voor u samen zullen stellen.

Waar worden de uitjes gehouden?

U kunt bedrijfsuitjes boeken in 70 steden door heel Nederland, maar ook in 10 steden in België en 70 in Duitsland . Bekijk ons aanbod op de website om te zien waar wij allemaal teamuitjes voor u kunnen boeken. Veel van onze bedrijfsuitjes zijn ook op de door u gewenste locatie mogelijk.

Wat moet ik doen als ik tijdens het uitje vragen heb?

Op de dag van het bedrijfsfeest kunt u telefonisch contact met uw persoonlijke boekingsmedewerker opnemen. Deze is voor u ook bereikbaar in de avond en in het weekend.

Hebben jullie ook leuke uitjes voor een groep mensen die slechter ter been zijn?

Wij hebben een zeer ruim assortiment met groepsuitjes, die ook erg leuk zijn voor mensen die minder gemakkelijk uit te voeten kunnen. Denk hierbij aan een culinair uitje, een uitdagende quiz of een zeer leerzame workshop. Wij hebben een ruim assortiment, dus u zult altijd iets vinden dat aan uw wensen voldoet.

Kunnen jullie ook een hotelovernachting regelen?

Wij hebben een zeer uitgebreide service en kunnen dus ook voor een hotelovernachting zorgen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het vervoer per touringcar van en naar de desbetreffende plaats. Wij verzorgen graag een offerte en berekenen hiervoor geen extra kosten.