Kwaliteit bedrijfsuitjes

Als u een arrangement boekt wilt u natuurlijk wel de garantie dat het uitje aan uw verwachtingen voldoet. Wat doen wij om onze kwaliteit te waarborgen?

Voorstadium: Bezoek steden

We bezoeken zelf alle steden. We maken een zorgvuldige voorselectie van horecagelegenheden. Ter plaatse bezoeken we deze om te kijken of deze goed voldoen met betrekking tot het ontvangen van groepen. Als dat het geval is maken we afspraken met de bedrijfsleider. Van alle workshopdocenten en andere partners weten we dat ze kwaliteit bieden, uiteraard kennen we ze ook persoonlijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de arrangementen op loopafstand van elkaar te vinden zijn.

Voorstadium: Test kwaliteit

Regelmatig testen we als groep een bedrijfsuitje. Hoe lang blijft een citygame leuk, is de werking van de smartphone gemakkelijk te begrijpen, is de wandeling met de gids niet te lang? Met veel plezier maar ook met een kritisch oog onderwerpen we de onderdelen aan een test.

Voorstadium: Controle

Veel personeelsuitjes worden lang van te voren geboekt. Daarom doen wij bij elke boeking standaard een controle; de zogenoemde eindcheck. Twee dagen voor uw arrangement plaatsvindt stemmen we nogmaals met alle locaties en partners af of het gevraagde goed in de boeken staat en voorbereid is.

Bereikbaar tijdens het arrangement

Mocht u tijdens het arrangement vragen hebben, kunt u uw vaste boekingsmedewerker van Stadsarrangement gewoon even bellen. Ook in avond, ook in het weekend.

Na het arrangement:

We vinden het heel belangrijk om te horen hoe het groepsuitje u is bevallen. Daarom sturen we standaard iedereen na afloop van het personeelsuitje een verzoek om een review te sturen. Op deze manier blijven we op de hoogte van de kwaliteit van de arrangementen, de horecagelegenheden en onze andere partners.

Klachten:

Mocht het gebeuren dat u niet tevreden bent over een arrangement, dan kunt u een klacht indienen. We hebben een zeer zorgvuldige klachtenprocedure, waarbij elk aspect van uw klacht tot in detail aan bod komt, en u binnen twee weken antwoord heeft.

Keurmerk Groepsuitjes

We zijn aangesloten bij het Keurmerk Groepsuitjes. Dit houdt in dat we aan vastgestelde richtlijnen en afspraken dienen te voldoen, en hierop geaudit worden. Mocht bovengenoemde klachtenprocedure geen bevredigende oplossing bieden, kunt u het geschil hier neerleggen.

Kwaliteit Restaurants

We werken in 'onze' steden samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, waarbij we afspraken maken met de eigenaar of bedrijfsleider van het restaurant omtrent de samenwerking. Daarnaast doen we 'mystery visits' waarbij één van ons gaat eten op de locatie. Maar ook heel belangrijk zijn de reviews van onze gasten. Deze houden we goed in de gaten, waarbij we nauw contact houden met het restaurant. Welke restaurants dit zijn kunnen we u laten weten op het moment dat de reservering is gemaakt. Er is dan overigens nog ruimte om dit aan uw wensen aan te passen. Ook kunt u de keuze aan gerechten van te voren bij ons opvragen om te kijken of dit aansluit bij uw wensen. Alle restaurants bevinden zich in de binnenstad.

Contact

Heeft u vragen over bovenstaande? Onze medewerkers informeren u graag. 

T +31 (0)85-2733790
T +32 (0)380-83409
info@stadsarrangement.nl / info@stadsarrangement.be