Workshops

Workshops zijn een leuke bezigheid voor onder andere een uitje met collega's, als vrijgezellenfeest of tijdens een familiedag. Het is niet alleen heel erg gezellig om samen te doen, maar ook heel leerzaam. Een workshop volgen met collega's is tevens een uitstekende manier om deze buiten het werk beter te leren kennen. Daarnaast is het een leuke activiteit, waarbij u actief bezig bent. Alle activiteiten zijn creatief en educatief en erg leuk om aan deel te nemen, wij testen dit regelmatig zelf. Bent u dus op zoek naar een creatief en leerzaam personeelsuitje, dan bent u bij Stadsarrangement aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ook een workshop boeken voor een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje, want al deze arrangementen en nog veel meer leuke uitjes zijn te boeken voor kleine of grote groepen.

Zeer uitgebreid assortiment

Stadsarrangement kan voor u complete workshops organiseren zonder dat u hier zelf veel tijd aan hoeft te spenderen en dit kan al voor groepen vanaf 10 personen. U hoeft enkel een keuze te maken uit ons zeer grote aanbod en wij regelen de rest voor u. Wij hebben op onze zeer uitgebreide en informatieve website een compleet aanbod geplaatst alwaar u heel gemakkelijk alle uitjes kunt vinden. Wij bieden diverse uitjes aan in 35 plaatsen in Nederland, waardoor er altijd wel iets bij u in de buurt te boeken is. Daarnaast hebben wij sinds 2013 ook een ruim aanbod in verschillende Belgische en Duitse steden. Al deze activiteiten zijn te combineren en direct online te boeken. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Uitjes en workshops op maat

Een groot voordeel van Stadsarrangement is dat onze accountmanagers zelf de steden bezoeken om de workshop te beoordelen. Daarnaast voeren wij regelmatig testen uit met ons team om te beoordelen of deze speurtochten, workshops en andere uitjes leuk genoeg zijn om te doen en wellicht op sommige punten aangepast moeten worden. Zo houden we ons aanbod altijd up to date. Uiteraard breiden wij ons aanbod regelmatig uit om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Niet alleen de accountmanagers, maar ook onze eventmanagers zijn compleet op de hoogte van ons gehele aanbod, waardoor zij u uitgebreid kunnen informeren bij het eerste contact. Naast dat wij u graag uitgebreide informatie geven, houden wij ook rekening met uw wensen en budget. Vooral bij de uitjes op maat is het belangrijk rekening te houden met een budget en wij denken daarin graag met u mee. Omdat wij van alle arrangementen veel informatie hebben kunnen wij u goed adviseren en informeren.

Altijd verzekerd van kwaliteit

Omdat wij kwaliteit en service heel erg belangrijk vinden en uiteraard alleen tevreden klanten willen hebben, nemen wij alle zorgen uit uw handen. Wij verzorgen de gehele boeking en controleren zelfs een aantal dagen tevoren of alles omtrent de boeking goed geregeld is. Daarnaast reizen wij vaak af naar de betreffende steden om persoonlijk kennis te maken met de instructeurs. Door deze korte lijnen is het mogelijk om speciale wensen te kunnen realiseren. Elke workshop die u vindt in ons assortiment wordt gegeven door een professionele en betrouwbare instructeur. Wij zorgen ervoor dat uw dagje uit een ervaring wordt om nooit te vergeten. Daarnaast zijn wij als ervaren en professioneel bedrijf aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes en worden hiervoor regelmatig geaudit. Wij dienen dus aan strenge eisen te voldoen en wanneer u bij ons een workshop voor een kleine of grote groep boekt, weet u dus zeker dat dit op een goede en professionele manier gebeurt en u bent altijd verzekerd van kwaliteit.

Wij zijn altijd bereikbaar tijdens uw workshop

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en bieden dan ook een uitstekende service. Op de dag zelf hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer, want wij kunnen dit ook voor u regelen. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of wanneer er onduidelijkheden zijn, ook 's avonds en in het weekend. Dankzij onze uitstekende service hebben wij al zeer veel tevreden klanten. Particulieren, kleine bedrijven, maar ook zeer grote bedrijven maken deel uit van onze lange lijst met tevreden klanten. Deze boeken regelmatig bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, workshops of andere groepsuitjes. Op onze website vindt u een deel van onze tevreden klanten. Uiteraard horen wij ook graag van u hoe u de workshop heeft ervaren en wat er eventueel nog verbeterd kan worden, want de mening van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer informatie?

Online kunt u alle bedrijfsuitjes en workshops bekijken en deze gelijk via de website boeken, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Per email kunt u een brochure aanvragen welke u dan binnen 3 dagen per post zult ontvangen. In deze brochure staat vast de workshop van uw keuze. Daarnaast is het mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren of vervoer en overnachting als aanvulling te boeken, voor deze extra service brengen wij geen reserveringskosten in rekening. Wij verzorgen uitjes op maat en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u, zodat u alle kosten duidelijk op een rijtje heeft.