Bedrijfsuitje of teamuitje in Delft

Een prachtige historische stad, internationaal natuurlijk bekend vanwege het Delftsblauw. Kom lekker varen over de grachten, of doe een citygame in de mooie binnenstad. Liever wat sportiever? Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Ontdek de charme van Delft, geniet van een ontspannen boottocht over de grachten, neem deel aan een boeiende citygame in de sfeervolle binnenstad, of kies voor sportieve activiteiten voor een geslaagde dag of avond in deze historische stad.

Een geslaagd groepsuitje in Delft

Een combinatie van twee topuitjes is ons Happen, varen, mollen vangen. U eet samen in drie verschillende restaurants, en speelt tussendoor een spel waarbij u een saboteur probeert te ontmaskeren. Geniet van een heerlijke culinaire ervaring gecombineerd met een spannend spel, wat zorgt voor een unieke en gezellige belevenis. 

Liever een ander soort uitje? Bekijk hieronder de mogelijkheden of combineer zelf verschillende activiteiten tot een nieuw bedrijfsuitje en vraag een gratis maatwerkofferte aan! Wij staan klaar om uw ideeën om te zetten in een unieke en op maat gemaakte ervaring voor uw team.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina