Schilderen als Bob Ross in Den Bosch

Ontdek de kunstenaar in uzelf. Tijdens dit teamuitje in Den Bosch gaat u schilderen als Bob Ross. Een workshop met uw collega's!

Ontmoet de anderen in een heus toprestaurant

Als gastvrije omgeving voor uw afdelingsuitje doet dit lokale stadsrestaurant wonderen. Uw gezelschap krijgt een drankje naar keuze geserveerd.

'Het is jouw wereld, jij bent de schepper!'

Bob Ross is regelmatig ingewreven dat hij 'fastfoodschilderijen' vervaardigde. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Titanium White, Phtalo Green, Van Dyke Brown et cetera). Vergeten wordt veelal zijn grote verdiensten op het terrein van de schilderkunst. Hele volksstammen zijn door de tutorials van Bob hun kunstzinnige kant gaan ontdekken.

De belangrijkste navolger van Bob Ross is Gary Jenkins. Alleen doet hij het meer met portretten en bloemen.

De workshop onder leiding van een ervaren kunstenaar

  • U werkt met uw eigen schildersezel, schildergerei en schilderdoek
  • U wordt ingeleid de 'nat-in-nattechniek' en het hanteren van penselen en kwasten
  • In een voor dit doel ontworpen schilderdoos krijgt u uw secuur gecreëerde maaksel mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Uw personeelsuitje afsluiten met een heerlijk diner

De opschudding die het prikkelende spel met zich meebrengt is ten einde. U mag aan tafel voor een driegangendiner met een ruime diversiteit per gang. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Onze dank gaat uit naar de Bob Ross foundation. Zij geven cursussen, reiken diploma's uit en houden de nagedachtenis aan Bob Ross levend. Dit bracht ons het idee voor dit leuke groepsuitje in Den Bosch.

Reviews van dit bedrijfsuitje

Lathouwers Autobeheer: "We vonden het teamuitje goed verzorgd en leuk om te doen (uitleg was prima) Veel plezier gehad met ons clubje. Het contact met Stadsarrangement was goed en duidelijk, snelheid is prima en de klantvriendelijkheid is meer dan goed."

Anoniem: "Alleen 2 leden van ons team wisten inhoudelijk wat we gingen doen maar iedereen was heel erg enthousiast. Het was een erg leuke workshop en we hebben veel gelachen. Het werd allemaal goed uitgelegd, ook voor de niet-Nederlanders in ons team was het goed te volgen. Iedereen was verbaast over het eindresultaat omdat we niet verwacht hadden dat het zo mooi zou worden. Een echte aanrader voor een creatief teamuitje. Het contact met Stadsarrangement was prima. We hadden erg snel reactie op onze vragen en het telefooncontact en mailverkeer heb ik als prettig ervaren."

Consumentenbond: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was aan het begin van het personeelsuitje, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie