Teamuitje of bedrijfsuitje in Driebergen

Driebergen, ook bekend als Driebergen-Rijsenburg, is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen in de schilderachtige omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. De oorsprong van het dorp gaat terug tot 1159, toen het voor het eerst werd genoemd als Thriberghen. In 2006 werd Driebergen samengevoegd tot de nieuwe gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze historische stad staat bekend om zijn prachtige landgoederen en buitenplaatsen, die het karakter van Driebergen verrijken.

Een perfect personeelsuitje in Driebergen

Een van de leukste bedrijfsuitjes is het Whatsapp moordspel. Daarnast is Help de directeur is ontvoerd ook een grote favoriet in Driebergen.

Hieronder vindt u bijna alle arrangementen en teambuilding uitjes die we in Driebergen organiseren. Bijna... want een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het leveren van maatwerk. Of u nu precies weet wat uw groep leuk vindt, of als u nog geen idee heeft wat u zou moeten organiseren, wij staan voor u klaar!

We zitten boordevol ideeën en stellen met veel plezier maatwerkarrangementen samen, zodat uw personeelsuitje straks perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina