Teamuitje of bedrijfsuitje in Gouda

Gouda ligt in het Groene Hart van Nederland, waar de mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. Deze prachtige historische stad kenmerkt zich door gezellige grachten en een gevarieerd maar compact centrum. Een ideale locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Ontdek de charme van Gouda en geniet van een onvergetelijke dag met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen.

Een geslaagd personeelsuitje in Gouda

Ontdek een van onze populaire bedrijfsuitjes: het 'How to lose a million' arrangement. Hoe moeilijk is het om een miljoen uit te geven? In Gouda zijn onze happen-stappen programma's ook zeer geliefd. Geniet ontspannen van een gezamenlijk diner in drie gezellige restaurants die we persoonlijk voor u hebben uitgezocht, en los tussendoor een moord op! Of waag u buiten aan een potje ganzenborden. Misschien probeert u zelfs de ontvoerde directeur terug te vinden... Ontdek de mogelijkheden hieronder! Ervaar een unieke en gezellige dag in Gouda met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen.

Wilt u een aanpassing op één van de arrangementen? Bijvoorbeeld een start met koffie en een zelfgemaakte stroopwafel? Geen probleem, vraagt u gerust een gratis maatwerkofferte aan!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina