Bedrijfsuitje of teamuitje in Bussum

De geschiedenis van Bussum gaat terug tot het jaar 1306, toen de stad voor het eerst werd genoemd. De naam wordt vermoedelijk afgeleid van 'Bos-hem', wat 'huis in het bos' betekent. In 1470 telde de stad ongeveer 250 inwoners. Rond 1800 werd Fort Werk IV gebouwd, een historisch bouwwerk dat vandaag de dag nog steeds te bewonderen is.

In 1874 werd station Naarden-Bussum geopend, wat resulteerde in een aanzienlijke groei van Bussum. Rijke Amsterdammers konden vanaf dat moment gemakkelijk forenzen naar Amsterdam. Het Bussum van vandaag is een levendige stad die zeker een bezoek waard is.

Een gezellig personeelsuitje in Bussum

Geniet van een gezellig personeelsuitje in Bussum en verken de stad op een unieke wijze. Kies bijvoorbeeld voor ons arrangement Happen, Stappen, Moord. Voor een meer dynamische ervaring kunt u gaan voor een spannende citygame, zoals "De Gestolen Rembrandt". Hierbij gaat u op zoek naar een 'echt' schilderij in de stad, geholpen door aanwijzingen op een speciale smartphone. Denkt u de spelleiders te slim af te kunnen zijn?

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Bussum! Wilt u een ander bedrijfsuitje in Bussum beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina