Een bedrijfsuitje organiseren in Zwolle

Zwolle is een stad met een rijke geschiedenis die zijn oorsprong vindt op een hogere plek in een moerasgebied, ook wel bekend als 'Suolle'. Het schilderachtige Zwolle wordt gekenmerkt door een stervormige gracht rondom de binnenstad, sfeervolle straatjes en een prachtig plein, omgeven door monumenten zoals de Sassenpoort, het Dominicanenklooster en de imposante Peperbus. Het museum de Fundatie, al dan niet controversieel vanwege de verkiezing van het "lelijkste gebouw van Nederland," is een bezoek meer dan waard.

Een geslaagd teamuitje in Zwolle beleven

Een ontspannen uitje zoals het Walking Dinner arrangement met een diner in drie verschillende restaurants wordt altijd goed gewaardeerd. Als er dan ook nog een leuk spel gespeeld kan worden, zit u helemaal goed! Kijkt u bijvoorbeeld eens naar ons 'Happen, varen, zoek de directeur' arrangement!

Zwolle, een veelzijdige en gezellige stad, biedt het perfecte decor voor uw bedrijfsuitje. Bent u op zoek naar iets unieks? Vraag gerust een gratis maatwerkofferte aan en ontdek nieuwe mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina