Teambuilding

Iedereen maakt in het dagelijkse leven deel uit van een team, bijvoorbeeld bij sport, maar het meest voorkomende is natuurlijk het team op de werkvloer. Om op de werkvloer goed als groep te kunnen presteren is het belangrijk om een hecht team te creëren. Dit bevordert de werksfeer en onderlinge contacten. Dit kan gerealiseerd worden door het organiseren van een teambuilding dag. Op deze dag is het belangrijk om goed samen te werken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Of dit nu is door middel van een quiz, speurtocht of workshop, samenwerken is in alle gevallen de sleutel tot succes.

Samenwerking binnen het bedrijf verbeteren

Er zijn veel verschillende manieren om samenwerking in een team of binnen een bedrijf te verbeteren. Een leuke vorm hiervan is teambuilding. Vaak wordt er op een speelse wijze aandacht besteed aan samenwerken, waardoor het niet alleen leerzaam, maar ook leuk is. Tijdens deze creatieve teamuitjes worden een aantal punten sterk aangehaald. Uw werknemers moeten namelijk een duidelijke verdeling van rollen en verantwoordelijkheden doorvoeren en er moet een goed onderling vertrouwen, waardering en respect gecreëerd worden. Dit helpt mee aan de samenwerking op de werkvloer en daarnaast is het ook gewoon leuk om de collega's te leren kennen naast het werk.

Voor elk bedrijf een geschikt teamuitje

In ieder bedrijf zijn weer andere dingen belangrijk om aan te werken. Wij hebben dus ook verschillende teamuitjes opgenomen in ons assortiment die allen een goede invloed kunnen hebben op het werken in teamverband. Uiteraard geldt voor al deze activiteiten dat er goed gekeken moet worden naar wat uw medewerkers aan kunnen. Wij adviseren u geen heel uitdagend en inspannend teambuilding uitje te organiseren wanneer er meerderen binnen uw team slecht ter been zijn. U krijgt uiteraard het beste resultaat als alle deelnemers actief mee kunnen doen. Twijfelt u over welk personeelsuitje het beste bij uw team past, dan adviseren wij u uiteraard graag. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of een kijkje nemen op deze website waaral onze teamuitjes vermeld staan.

Ieder teambuilding uitje tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn al ruim 9 jaar actief in het organiseren van arrangementen voor onder andere teambuilding, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten. Wij nemen deze taak erg serieus en vernieuwen dan ook constant ons aanbod om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In de loop der tijd hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn ondertussen al in 35 steden in Nederland actief. Daarnaast zijn wij sinds 2013 ook actief in steden in België en Duitsland. Onze accountmanagers zijn altijd druk in de weer om alle steden uit ons assortiment te bezoeken en de teambuilding uitjes, workshops en activiteiten in het echt te beoordelen. Het komt ook voor dat wij deze activiteiten met ons team uitvoeren om te kijken hoe leuk het is en om te controleren of bijvoorbeeld de apparaten die gebruikt worden tijdens speurtochten makkelijk hanteerbaar zijn. Daarnaast zijn ook onze event managers op de hoogte van alle ins en outs, zodat zij u tijdens het eerste contact uitgebreid kunnen informeren.

Teamuitjes naar wens aanpassen en combineren

Wij van Stadsarrangement organiseren al teamuitstapjes en bedrijfstrainingen vanaf 10 personen, maar ook voor grote groepen van 200 personen. Regelmatig vernieuwen wij ons aanbod, waardoor er altijd iets bij zit van uw gading. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij elke bedrijfstraining of personeelsuitje nog aanpassen, zodat er een teamdag op maat ontstaat. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en uw budget. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende teamactiviteiten met elkaar te combineren, zodat er een geheel uniek uitje ontstaat. Al onze medewerkers verzorgen graag een uitgebreide offerte voor u of staan u graag telefonisch te woord. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aangesloten bij het Keurmerk Groepsuitjes

Wanneer u bij ons een bedrijfsuitje met teambuilding element, een bijzonder vrijgezellenfeest of een actief en spannend personeelsuitje boekt, dan krijgt u altijd waar voor uw geld, want wij nemen u alle zorg uit handen. Wij zorgen dat alles geregeld is en dat een aantal dagen voor de afgesproken dag alles nogmaals gecheckt wordt. Indien nodig gaan we van tevoren nog een bezoek brengen om te kijken of alles tot in de puntjes is verzorgd. Mochten er tijdens het teambuilding uitje toch nog onduidelijkheden zijn, dan zijn wij altijd, ook in het weekend en in de avonden, bereikbaar voor vragen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Groepsuitjes, waardoor wij aan strenge eisen moeten voldoen en hier ook regelmatig op geaudit worden. Bij ons boekt u dus altijd kwaliteit tegen schappelijke prijzen.

Meer informatie?

Wilt u op uw gemak meer informatie over onze teambuilding uitjes bekijken, dan kunt u heel gemakkelijk een brochure aanvragen via email. In deze brochure hebben wij ons complete aanbod verwerkt, maar mocht u zelf andere leuke ideeën hebben, dan kunt u dit altijd met ons bespreken. Binnen 3 dagen kunt u deze brochure al per post verwachten, waarna u bij vragen uiteraard direct contact met ons op kunt nemen. Ook voor het boeken van het vervoer en overnachtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren dit alles zonder reserveringskosten in rekening te brengen. Bekijk onze website voor alle informatie of neem telefonisch contact met ons op.