Bedrijfsuitje en groepsuitje in Zaltbommel

In Zaltbommel genieten jullie van een klein historisch centrum met veel gezellige restaurantjes, de perfecte setting voor jullie bedrijfsuitje. Ontdek de charme van deze stad, oorspronkelijk genaamd Bommel, waar de bewoners het nog steeds zo noemen. In latere tijden kreeg de stad het voorvoegsel 'Salt' of 'Saut' om het te onderscheiden van het andere Bommel (Maasbommel), verwijzend naar de belangrijke handel in zout. Ervaar de historie en gastvrijheid van Zaltbommel tijdens jullie onvergetelijke evenement.

Een uniek teamuitje in Zaltbommel

Eén van ons populairste bedrijfsuitjes is het Outdoor Escaperoom arrangement. Hierbij gaat u in teams de stad in en probeert u met behulp van een fotoblad en verschillende soorten opdrachten uit de stad te ontsnappen! Na dit actieve uitje sluit u de dag af met een driegangen diner waarbij u kunt ontspannen en napraten over hoe leuk de dag was.

Bekijk hieronder de andere mogelijkheden die wij aanbieden of vraag een gratis maatwerkofferte aan, zodat we het perfect kunnen afstemmen op uw wensen!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina