Uitjes voor groepen in Duitsland

Stadsarrangement biedt originele bedrijfsuitjes en workshops aan in de 35 mooiste steden van Duitsland, zoals Aachen, Münster of wat dacht u van de historische stad Düsseldorf of Berlijn? Wij hebben een team van experts in huis die alles weten over dit prachtige buurland. Met meer dan 82 miljoen inwoners is Duitsland het dichtstbevolkte land van Europa. De mogelijkheden om hier een bedrijfsuitje, personeelsdag, teamuitje of een workshop te organiseren zijn eindeloos. Een arrangement kunt u al boeken voor groepen vanaf 10 personen. U kunt kiezen voor zowel creatieve, sportieve, actieve en culinaire activiteiten of voor een combinatie hiervan. U kunt onze arrangementen eenvoudig online reserveren. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor meer informatie per email of telefonisch via 085-2733793.

Gevolgen Coronavirus 
Het is mogelijk te blijven boeken bij ons. Als een bedrijfsuitje vanwege het Coronavirus geen doorgang kan vinden op de door u gewenste datum dan kunt u het bedrijfsuitje kosteloos verzetten naar een andere datum binnen nu en een jaar.


Teambuilding

Samen iets ondernemen kan leiden tot verrassende resultaten binnen een groep. Als u voor een goed resultaat van elkaar afhankelijk bent is het erg belangrijk dat u binnen een team of groep volgens bepaalde normen en waarden met elkaar omgaat. Als u elkaar wat beter wilt leren kennen, dan is een gezamenlijk uitje in een hele andere omgeving de ideale vorm van teambuilding. Maakt u eens gebruik van onze bijzondere arrangementen in Duitsland. Een kleine stap over de grens, maar een uitdagende en spannende trip voor het hele team!

Workshops

Gezamenlijk een workshop volgen leidt vaak tot hilarische momenten. Wilt u samen leren schilderen zoals Bob Ross? Wij gaan dan met u naar een uniek plekje in het centrum van Bonn. Onder professionele leiding van een erkende Bob Ross-schilder creëert u op een schilderdoek uw eigen meesterwerk, dat u na afloop uiteraard mee mag nemen. Op een mooie locatie van de stad beleeft u een onvergetelijke workshop. Onze workshops staan in het teken van gezelligheid, plezier en zijn een onvergetelijke belevenis. Iedereen gaat met een prachtig schilderij naar huis. Zelfs 'Bob Rossers', die nog nooit een kwast in hun handen hebben gehad. Deze workshop kunnen wij in meerdere steden in Duitsland organiseren zoals Aachen, Köln en Düsseldorf.

Met een groep tapas leren maken

Bent u creatief in de keuken en wilt u dit eens samen met een hele groep gaan doen, dan bieden wij u een kookworkshop om zelf tapas te leren maken. Tapas zijn Spaanse aperitiefhapjes die van oudsher worden geserveerd in Spaanse cafés als eetlustopwekkend hapje, maar zijn in de vorm van vandaag de dag een compleet diner. Ze worden vaak geserveerd naast een alcoholisch drankje, zoals een biertje of een wijntje. Onder begeleiding van een professionele kok leert u de kneepjes van het vak. U leert tapas maken op een manier dat u uw vingers erbij aflikt!

Segway tour in Düsseldorf of Osnabrück

Wilt u Duitsland op een hele originele manier leren kennen, kiest u dan voor de Segwaytour. Een Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Het is een nieuwe manier van voortbewegen en zo ziet u bijvoorbeeld de steden Düsseldorf en Osnabrück eens van een heel andere kant. Onze getrainde instructeurs maken u in een korte periode wegwijs om dit vervoermiddel te bedienen. U leert sturen, afremmen en te stoppen. 

Groepsuitje Outdoor Cityquiz

Of wilt u misschien de stad echt leren kennen met deze leuke speurtocht langs de vele highlight die Keulen of Aaken rijk zijn. 

De reden om een uitje te organiseren in Duitsland kan uiteenlopend zijn. Dit kan een vrijgezellenfeest zijn, een gezellig personeelsuitje, een teambuildingdag of een educatieve workshop. Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zijn, gezellig samenzijn kan ook een uitgangspunt zijn. Het kiezen voor een plek in het buitenland is toch net even iets anders dan in eigen land en dat maakt zo'n dag extra speciaal! Al onze evenementen vinden plaats in het centrum van de steden, onder andere in Bochum, Duisburg, Essen en Köln en zijn zodanig samengesteld dat zowel jong als oud hier aan mee kan doen.

Aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes

Wij hebben al voor veel bedrijven, instellingen en particulieren zo'n leuke dag mogen organiseren in Duitsland en doen dit ook graag voor u. Wij zijn voor u een betrouwbare partner, want wij dragen het Keurmerk Groepsuitjes. Ons bedrijf is verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen. Deze worden regelmatig gecheckt door onafhankelijke auditors, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve partner waar u uw groepsuitje onderbrengt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail.