Uw personeelsuitje in Enschede?

Zeker! Want Enschede is een prachtige en gezellige stad. Het begon als klein agrarisch kasteeldorpje, maar groeide door haar gunstige ligging uit tot een handelsstad. De textielindustrie speelde hier een belangrijke rol in. Groene parken, architectuur (het nieuwe Roombeek) historische panden, gezellige achteraf straatjes, en natuurlijk de Oude Markt. Enschede is een prachtige afwisselende stad om uw teamuitje te organiseren.  

Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren

Als u op ontspannen wilt genieten in de stad is de Outdoor Escaperoom arrangement iets voor uw groep! U leert de stad kennen tijdens een spannend ontsnappingspel. En natuurlijk wordt alles tot in de puntjes voorbereid en begeleid. Maar we hebben nog veel meer! Wat dacht u van een leuke citygame? De kunst van het geld uitgeven was in 2018 het meest populair! Bekijk hieronder onze andere bedrijfsuitjes!

Wilt u het nét even anders? Een vergadering toevoegen, of een extra activiteit opnemen? Misschien wilt u een avondprogramma als dagprogramma doen? Neemt u gerust contact op voor een gratis maatwerkofferte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina