Ontdek Enschede tijdens een uniek personeelsuitje

Uw personeelsuitje in Enschede wordt een onvergetelijke ervaring! Deze prachtige en gezellige stad, ooit begonnen als een klein agrarisch kasteeldorpje, heeft zich door haar gunstige ligging ontwikkeld tot een bloeiende handelsstad, met de textielindustrie als belangrijke speler. Van groene parken en moderne architectuur in het nieuwe Roombeek tot historische panden, gezellige achterafstraatjes en de bruisende Oude Markt; Enschede biedt een gevarieerde omgeving voor uw teamuitje.

Een succesvol bedrijfsuitje organiseren

Voor een ontspannen verkenning van de stad is het Outdoor Escaperoom arrangement perfect voor uw groep! Leer de stad kennen terwijl u deelneemt aan een spannend ontsnappingspel, perfect voor teambuilding. Naast dit arrangement hebben we nog veel meer te bieden, zoals 'Zoek de Heilige Graal'. Ontdek hieronder onze diverse bedrijfsuitjes.

Wilt u het net even anders? Voeg een vergadering toe, integreer een extra activiteit of transformeer een avondprogramma tot een dagprogramma. Neem gerust contact met ons op voor een gratis maatwerkofferte! Wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje in Enschede precies aan uw wensen voldoet en een groot succes wordt.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina