Teamuitje of personeelsuitje in Volendam

Of eigenlijk 'op' Volendam zoals ze zelf zeggen. De naam Volendam is afkomstig van 'Follendam'. De oude haven moest ooit gevuld worden, ofwel 'Fol' gemaakt. 

Een geslaagd teamuitje in Volendam

Dit dorp heeft zoveel te bieden: een schitterende ligging aan het IJsselmeer, de beroemde Palingsound, traditionele klederdracht, de bekende 'Dijk' met zijn talrijke winkeltjes en gezellige horeca, een overtochtje naar Marken, en niet te vergeten de jaarlijks uitbundig gevierde kermis - te veel om op te noemen. Voeg daar de unieke cultuur en het eigen dialect aan toe, en je hebt in eigen land werkelijk een bijzonder dagje uit!

Een uitstekend teamuitje is bijvoorbeeld ons Walking Dinner! Hierbij geniet u in maar liefst drie verschillende restaurants en dankzij de gids ontdekt u de mooiste plekken van de stad. Gedurende alle eetmomenten heeft u volop de gelegenheid om samen als groep te genieten. Ook kunt u in Volendam al onze citygames en andere teamuitjes doen met uw groep.

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Volendam! Liever een andere combinatie, of wat vrije tijd inplannen? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina