Personeelsuitje of teamuitje in Assen

Ontdek het charmante Assen, waar de sfeer van historische panden harmonieus samensmelt met innovatieve stadsprojecten. En alsof dat nog niet genoeg is, wandel je vanuit het bruisende stadscentrum zo het verfrissende bos in! Hieronder vind je een glimp van de mogelijkheden die Assen biedt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Duik in de diversiteit van onze arrangementen en maak van jouw zakelijke bijeenkomst in Assen een succesvolle en memorabele ervaring.

Een gezellig bedrijfsuitje in Assen

Ontdek meer dan 50 unieke uitjes die speciaal voor u klaarstaan! Zo kunt u bijvoorbeeld op een Segway de stad doorkruisen om vervolgens moeiteloos de rust van het bos in te glijden. Voor de speurneuzen hebben we het 'De gestolen Rembrandt' arrangement, waarbij u een gestolen schilderij opspoort als een echte detective. Of, voor de fijnproevers onder ons, bieden we een culinair avontuur tijdens een Walking Dinner, waarbij u ontspannen geniet van gerechten in drie verschillende restaurants. Ervaar de veelzijdigheid van Assen en maak van uw bedrijfsuitje een onvergetelijke belevenis.

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitjes in Assen! Een ander bedrijfsuitje in Assen beleven met uw groep? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina