Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Groningen

Groningen beschikt vanaf 2005 over de beste binnenstad van Nederland. Het juryrapport gaf het predicaat authentiek en verrassend. 'Villa Gruoninga', zoals Groningen vroeger heette, werd voor het eerst genoemd in 1040. Maar hoe oud de stad werkelijk is, weet niemand precies. Veel van de historie is gelukkig bewaard gebleven en tijdens uw groepsuitje ziet u hier dan ook veel van terug.

Decor voor geslaagd bedrijfsuitje

Het Groningen van nu is een heel gezellige en bruisende stad. Door de gelukte combinatie van oude en nieuwe architectuur, horeca met inheemse en uitheemse cultuurinvloeden en een keur van kleinere en grotere winkels in het centrum, is Groningen de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.

Groningen staat nu vooral bekend als studentenstad met twee universiteiten die samen bestaan uit meer dan 55.000 studenten. Hier speelt ook het uitgaansleven vol op in met gezellige cafés rondt de grote markt, vismarkt, Poelestraat, Peperstraat en de Kromme Elleboog. Groningen leeft nu met alle studenten in de stad.

Een leuk uitje om het uitgaansleven in Groningen te ontdekken is het Kroegsport uitje. Hier gaan we verschillende kroegsporten doen waaronder darts en nog veel meer. Bij dit uitje in Groningen zit ook nog een driegangen diner.

Er zijn ook nog veel andere bedrijfsuitjes in Groningen. Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is en wat Stadsarrangement aanbiedt.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Groningen wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Groningen terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Groningen.
     resultaten per pagina