Borrelboot Quiznight Groningen


Dit bedrijfsuitje in Groningen zal zeker in de smaak vallen bij uw team: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Groningen op privéboot met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Samen op een borrelboot door Groningen

Aan het einde van de middag komt u samen in Groningen en stapt u aan boord van de borrelboot(en). De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Groningen

U bekijkt de Noorderhaven met de mooie pakhuizen, en u vaart langs bijzondere gevels en monumentale woonschepen. De Prinsentuinmuur met de Zonnewijzerpoort is de doorgang naar een verborgen stukje stad. Ook vaart u pal langs de Italiaans aandoende pastelkleurige Stadsschouwburg. Hierna komt u bij de Oosterhaven, het domein van de watersporters. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Quiznight

Daarna begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Driegangen keuzediner

U rondt deze gezellige dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten: vis, vlees en vegetarisch. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m oktober. U kunt dit uitje in deze periode op elke dag van de week reserveren. U vaart in open boten, met een schipper. Liever een boot die overdekt kan worden? Dat kan ook! Vraag ons naar de mogelijkheden.  

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 97 € 105,73
31 - 60 € 88 € 95,92
61 - 100 € 84 € 91,56
Inclusief
■ Privé borrelboot(boten) met schipper
■ Rondvaart van 1 uur
■ Aan boord 2 bier/wijn/fris
■ Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
■ Prijsuitreiking
■ Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie