Walking Dinner Groningen

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Groningen! Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Groningen

In de gezellige binnenstad van Groningen ontmoet u elkaar. Hier begint uw personeelsuitje in een restaurant met een voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw Groninger stadsgids.

Stadswandeling in Groningen

De stadsgids haalt u op bij het restaurant. Groningen is een Hanzestad met prachtige pakhuizen aan de grachten, en een schitterende Stadsschouwburg die zó in Italië had kunnen staan. De bekende Martinitoren torent hoog boven de stad uit.

Nieuw (eind 2019 geopend) is het Forum, een hoog, glad en hoekig bouwwerk op een plein vlak achter de Grote Markt. Van binnen is het licht, hoog en modern. De bibliotheek en het filmhuis zijn in dit pand te vinden, verder zijn er culturele activiteiten. Een leuke tegenstelling is het Goudkantoor: een historisch pand in warme kleuren met veel ramen, luiken en beeldhouwwerk. U ziet een aantal van de highlights van 'Grunnen' en luistert onderweg naar mooie verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afronding van uw bedrijfsuitje in Groningen

In het derde partnerrestaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. Er staat een mooie tafel voor uw groep klaar. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Forum, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een leuke wandeling (maar eet niet mee). Maak uw collega's blij met dit gevarieerde personeelsuitje in Groningen! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie