How to lose a Million Groningen

Bij dit spannende teamuitje raakt u in no time van een fortuin af. Als ze niet oppassen maakt u de concurrentie schatrijk in het centrum van Het Noorden!

Spreek af met elkaar in een knus eettentje

In een aangenaam eetcafé in de Groningse binnenstad begroeten u en uw naaste medewerkers elkaar. Een supergezellig bedrijfsuitje kan beginnen. U wordt hartelijk welkom geheten met een glaasje naar keuze. 

Raadsels en taken zijn gekoppeld aan de mooiste plaatsen!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een culinair feestje als extra bonus

Het enerverende stadsspel is afgelopen. De prijzen zijn uitgedeeld. U en uw team gaan lekker uit eten in een van de best aangeschreven restaurants van de stad. Hier staat een driegangendiner op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Aan het eind kijkt u terug op een lekker actief groepsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen. Een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie