Outdoor Cityquiz Groningen

Maak kennis met de mooiste highlights van Groningen tijdens deze spannende puzzeltocht door de stad!

Ontvangst

Uw teamuitje in Groningen begint met een ontvangst met een welkomstdrankje bij een gezellig restaurant.

Spannende puzzeltocht door Groningen

Met de Outdoor Cityquiz ontdekt u Groningen pas echt. Hoe werkt het precies? De speciale app kan gedownload worden via de Google Play Store (Android), of via de App Store (Iphone). Met een code start u uw versie van het spel op uw eigen smartphone. Op uw scherm ziet u de plattegrond van Groningen waarin u zelf beweegt. De rode pointers zijn de highlights van de stad. Nadert u de rode pointer op 15 meter, dan verschijnt er een vraag over deze highlight. De vraag is altijd ter plekke te beantwoorden, er hoeft dus niet gegoogled te worden voor het antwoord. Kijk dus goed naar wapenschilden, jaartallen en informatiebordjes. Op deze manier komt u langs 20 highlights en weet u na afloop alles over Groningen.

In teams of individueel

De Outdoor Cityquiz kan gespeeld worden op de Iphone (IOS) of op een Android (o.a. Samsung) smartphone. Iedereen krijgt een eigen versie van het spel op zijn smartphone, je hoeft dus niet met een groepje 1 smartphone te delen. Het leukste is in groepjes van 4-6 deelnemers de stad in te gaan en dat iedereen de vragen zo goed mogelijk probeert te antwoorden. Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Tijdens het spelen kan je ook de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. 

Diner

U sluit dit bijzondere teamuitje in stijl af in een mooi restaurant in hartje Groningen. Hier krijgt u een heerlijk driegangen keuzediner aangeboden. Uiteraard wordt hierbij ingespeeld op de eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 55 € 63,25
10 - 30 € 52 € 59,80
31 - 60 € 49 € 56,35
61 - 200 € 48 € 55,20
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Outdoor Cityquiz waarbij iedereen het spel op zijn smartphone speelt (1,5 - 2 uur)
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie