Happen Stappen Varen Groningen

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Groningen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Groningen
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Start van uw bedrijfsuitje in Groningen

Uw arrangement begint in de binnenstad. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Natuurlijk is er een drankje inclusief bij het voorgerecht. 

Rondvaart in Groningen

Hierna stapt u aan boord. Uw rondvaart start vlakbij het Groninger Museum, een bijzonder en kleurig geheel van op het oog drie verschillende bouwwerken. In Groningen is de rondvaart daadwerkelijk een rondje om de stad heen. Historie wordt afgewisseld met een stukje Eemskanaal met een heel moderne omgeving. In de binnenstad vaart u langs de Noorderhaven met de pakhuizen, bijzondere gevels en monumentale woonschepen. De Prinsentuinmuur met de Zonnewijzerpoort is de doorgang naar een verborgen stukje stad. Ook vaart u pal langs de Italiaans aandoende pastelkleurige Stadsschouwburg om bij de Oosterhaven te komen, het domein van de watersporters. Onderweg doen drie brugwachters een brug open. Geniet samen van deze afwisselende rondvaart!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het tweede restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met keuze uit een vis-, vlees- en vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt een vlotte stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Groningen is een voormalige Hanzestad met prachtige pakhuizen aan de grachten. De bekende Martinitoren torent hoog boven de stad uit. Nieuw (eind 2019 geopend) is het Forum, een hoog, glad en hoekig bouwwerk op een plein vlak achter de Grote Markt. De bibliotheek en het filmhuis zijn in dit pand te vinden, verder zijn er culturele activiteiten.

Een leuk contrast met dit moderne gebouw is het Goudkantoor: een historisch pand in warme kleuren met veel ramen, luiken en beeldhouwwerk. De gids pikt er een aantal highlights uit voor uw groep, en vertelt u onderweg de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Ook in het derde restaurant is een leuke tafel voor uw groep vrijgehouden, wederom in hartje stad. Hier schuift u samen aan voor het nagerecht. U kunt hier in een ontspannen sfeer nog eens napraten over deze dag. Ondertussen geniet u van een dessert naar keuze of een (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken in Groningen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We letten per reservering op variatie en loopafstand. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week, het hele jaar door. U vaart in een boot die gedeeltelijk overdekt kan worden. De boot kan verwarmd worden en er is een toilet aan boord. Eén van de boten heeft een rolstoellift. Voor de maanden oktober t/m april gelden andere voorwaarden, zie hieronder. 

Review Happen, stappen, varen Groningen:

Mondzorg Bellingwolde"Een aanrader voor een geslaagd personeelsuitje!"

Bulthaup Presentatie Zwolle: "Leuk concept om de gerechten bij verschillende restaurants te doen en om de stad op een andere manier te zien. Tijdens het voorgerecht schoven wat collega’s ietsje later aan, maar dit was geen probleem. Allemaal erg enthousiast over afgelopen vrijdag."

Melanie (bedrijf uit Groningen): "Veel afwisseling, leuk programma, stadsgids bracht het leuk en zijn verhaal sloot aan bij interesse van de groep. Eten was prima op leuke locaties. De vaartocht was goed. Klantvriendelijk, snelle reactie en duidelijk communicatie. Complimenten voor Esther!"

Miriam (verzekeringsbedrijf): "Ik heb van mijn collega’s vernomen dat ze vorige week een zeer geslaagd uitje hebben gehad, het was een beetje fris maar het was gelukkig droog. Er werd altijd snel geantwoord op mijn vragen/e-mails. Bedankt voor de organisatie en het fijne contact."

Cultuurhuis De Klinker: "Het was een leuk afwisselend programma. Het contact verliep ook goed en er werd snel gehandeld."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Groningen!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of voorgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Rondvaart door Groningen
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.15 uur Hoofdgerecht
19.45 uur Stadswandeling
20.45 uur Dessert
21.30 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Neem contact met ons op!

Oktober t/m april
In deze maanden gelden andere afvaarten met afwijkende voorwaarden. U heeft een aantal mogelijkheden:
Afvaart om 17.15 uur: Dan minimaal 20 deelnemers. Het bruggeld berekenen we door.
Afvaart om 15.00 uur of 15.15 uur: Minimaal 10 deelnemers (standaard voorwaarden). Er is geen bruggeld.
Let op: deze informatie geldt alleen voor de maanden oktober t/m april!

Reserveren Meer informatie